Ταινία + Live Happening: The Rocky Horror Picture Show

rocky horror picture show europride2024 tiff

Το EuroPride Thessaloniki 2024 συνεργάζεται με το διάσημο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, το οποίο παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη σειρά προβολών Fundamentals Midnight. Μια σειρά αφιερωμένη στην προβολή επιλεγμένων ταινιών καλτ και τρόμου που ξεχωρίζουν για την απόκλισή τους από τα συνηθισμένα αφηγηματικά και αισθητικά πρότυπα, προσφέροντας μια συναρπαστική απόδραση από το κυρίαρχο ρεύμα. Η φετινή σειρά προβολών κορυφώνεται με έναν πραγματικά εντυπωσιακό τρόπο:

♦ Τη βραδιά της Παρασκευής, 12 Απριλίου, ακριβώς στις 23:00, στον ιστορικό χώρο του Ολύμπιον (Αριστοτέλους 10), το μεταφυσικό The Rocky Horror Picture Show, μια ταινία που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα το είδος των μεσονύχτιων προβολών, μας προσκαλεί να λάβουμε μέρος σε μια μαγευτική εμπειρία γεμάτη ερωτισμό, παραφροσύνη, φαντασία, μουσική και χορό!

♦ Live Happening: Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής προβολής, η καταξιωμένη ομάδα The HOUSE of DRAMA, υπό την έμπνευση και τη χορογραφική δεξιότητα του Μάριου Μιλτιάδου, υπόσχεται να μας προσφέρει μια φοβερή εμπειρία φέρνοντας το κοινό να βιώσει την ταινία.

Σας περιμένουμε με ενθουσιασμό!
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά στο: filmfestival.gr